Het machinepark voor producties in rotatieoffset bestaat uit

• 16-paginapersen voor kwalitatief hoogwaardige A4- en A6-producten
• 16-paginapersen voor A4-, A5 en A6-producten met perforatie
   en voor omslagen (4, 6 of 8 pagina’s) in grote oplagen
• 64-paginapersen voor A5-brochures in de goede looprichting
• 128-paginapers voor A4-brochures in zeer hoge oplagen


  • Op vier van de 16-paginapersen kan worden gedrukt in FM-raster en Sublimaraster. Deze rasters zorgen voor een optimale beeldkwaliteit. Bovendien staan er op een 16-paginapers slechts twee pagina’s boven elkaar. Dat betekent: afstemmen zonder compromissen. En dat is een must voor kwalitatief hoogwaardige producten met een luxe uitstraling. Deze vier persen voldoen aan alle voorwaarden voor een optimaal drukresultaat.

   Op deze vier persen kunnen, behalve A4-producten, ook A6-brochures (10,5 x 14,8 cm) in de goede looprichting worden gedrukt. Klein en daardoor opvallend, wordt dit formaat onder meer gebruikt voor handige zakboekjes met bijvoorbeeld het wedstrijdoverzicht van het WK voetbal of een overzicht van de diverse modellen van een automerk.


   Deze vier 16-paginapersen worden met veel succes ingezet voor de productie van kwalitatief hoogwaardige brochures, luxe magazines en periodieken voor onder meer de volgende opdrachtgevers:

   automobielindustrie magazines uitgevers/cartografie
   Ford Fotomagazine Michelin
   Volkswagen Blaupunkt ADAC
   Volvo Wempe Falk
   Opel Miele Polyglott
   BMW Harvard Kunth
   Mitsubishi Wohnen Folia


   Klik hier voor een overzicht van de specificaties van deze vier 16-paginapersen.

   Door het gebruik van de sheeter zijn ook afwijkende formaten mogelijk. Bovendien is het gebruik van de sheeter ook zeer geschikt bij grote oplagen folders en voor omslagen voorzien van persvernis.


  • Een van de overige twee 16-paginapersen die u ter beschikking staan, is uitgerust met een stans- en perforatie-unit. Op deze pers kunnen A4-, A5- en A6-producten met perforatie in verschillende formaten zeer kostengunstig worden vervaardigd. Te denken valt bijvoorbeeld aan voucherboekjes en folders met waardecoupons of kortingsbonnen.

   Klik hier voor een overzicht van de specificaties van deze twee 16-paginapersen.
   Een overzicht van de perforatiemogelijkheden kunt u hier downloaden.


   Op de 16-paginapers met perforatie-unit kunnen diverse formaten (A4 staand, A5 oblong en 1/3 van A4) in uiteenlopen omvangen worden gerealiseerd. De producten worden ofwel in de rug gelijmd, ofwel geniet gebrocheerd. Dat hangt af van het formaat en de omvang van uw keuze. Maar in alle gevallen bepaalt u zelf het aantal en de maat van de coupons.

   Deze 16-paginapers wordt met veel succes ingezet voor de productie van kwalitatief hoogwaardige leaflets, folders, voucherboekjes, waardecoupons voor onder meer McDonald’s, Vinzenz Murr, REWE, XXXLutzen en La Place en voor omslagen in grote oplagen voor collega-drukkers.


  • Een van onze partners beschikt over drie 48- en 64-paginapersen die speciaal zijn geconstrueerd voor de productie van A5-brochures (14,8 x 21cm) in de goede looprichting. Productie in de goede looprichting zorgt ervoor dat de brochure goed open blijft liggen. In de eigen binderij kunnen de brochures garengenaaid of garenloos worden gebonden met soft- of hardcover.


   Producten die intensief gebruikt worden en/of aan grote temperatuurverschillen worden blootgesteld, zoals handboeken, naslagwerken, campinggidsen etc., worden garenloos gebonden met PUR. In combinatie met productie in de goede looprichting is PUR onverwoestbaar. Een lange levensduur van uw product is daarmee gegarandeerd.

   Klik hier voor een overzicht van de specificaties van de 48- en 64-paginapersen.


  • Voor de productie van A4-brochures in grote oplagen beschikt een van onze partners over een 128-paginapers die speciaal voor dit doel is geconstrueerd. 128 pagina’s kunnen in 1 kleur of in 2 kleuren worden gedrukt. In eigen binderij kunnen de brochures garenloos worden gebonden met PUR of garengenaaid met softcover of met hardcover.

   Klik hier voor een overzicht van de specificaties van de 128-paginapers.

   Ook voor de productie van boeken staat u een uitgebreid machinepark ter beschikking. Een overzicht van de mogelijkheden kunt u hier downloaden.