Printernational verstuurt een aantal keer per jaar een nieuwsbrief per e-mail. Wilt u ons e-news ontvangen, dan kunt u zich hier aanmelden. Hieronder ziet u de meest recente versies van onze nieuwsbrief.

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor de omzet een impuls te geven door bijvoorbeeld flyers met kortingsbonnen te verspreiden. Op de 16-paginapers met perforatie-unit van Mayr Miesbach kunnen allerlei geperforeerde producten zeer efficiënt worden vervaardigd.

Op de 16-paginapers met perforatie-unit van Mayr Miesbach kunnen geperforeerde producten van diverse formaten en uiteenlopen omvangen zeer kostengunstig worden vervaardigd. Onder meer de formaten 1/3 van A4 en A6 staand zijn mogelijk.


In de juiste looprichting gedrukt en garenloos gebonden met PUR. Dát maakt de Campinggidsen van de ANWB oersterk en gebruiksvriendelijk. Maar ze zijn natuurlijk ook zeer informatief. En… onmisbaar voor de vakantievoorpret!

Sinds 01-01-11 is Printernational ook van Mayr Miesbach het Nederlandse verkoopkantoor. Een van de 16-paginarotatiepersen van Mayr is uitgerust met een stans- en perforatie-unit. Op deze pers kunnen producten met perforatie zeer kostengunstig worden vervaardigd.

De nieuwe Campinggidsen van de ANWB bieden bijna 5.000 pagina's informatie over campings in Europa. Laat de vakantie nu maar komen!.


Op de 16-pagina rotatiepersen kan Neef+Stumme A6-brochures (10,5 x 14,8 cm) in de goede looprichting drukken: eyecatchers die niet alleen opvallen door hun formaat, maar ook door de kwalitatief hoogwaardige uitstraling.


Kwaliteits-en luxeproducten vragen om top league drukwerk, zonder compromissen bij het afstemmen . Met slechts twee pagina's boven elkaar komen de 16-paginapersen van Neef+Stumme tegemoet aan alle voorwaarden voor een optimaal drukresultaat.


Kampeerliefhebbers kunnen hun hart ophalen met de ANWB Campinggidsen 2009. Er zijn dit jaar maar liefst 9 verschillende uitgaven. De gidsen zijn gedrukt in de goede looprichting en garenloos gebonden met PUR.


Hebt u vragen over de hoeveelheid CO2-uitstoot als gevolg van uw drukwerkproducties? Met behulp van de Klimarechner kan de CO2-footprint van uw productie worden berekend.


Op de Drupa in Düsseldorf in mei 2008 introduceerde Heidelberg de nieuwe Speedmaster XL 105-P. Deze omstelbare 8-kleurenpers met dispersielak-unit drukt een maximaal formaat van 73 x 105 cm en heeft maximale snelheid van 15.000 vel per uur.


De nieuwe Color MAN is voorzien van een droogoven en drukt objecten in 1/1 en 2/2 kleuren. Omdat er twee papierbanen tegelijk worden gedrukt, is de output maar liefst 128 pagina's.


3 of 4 mm terugstaande flappen bij een garenloos gebonden brochure is verleden tijd! Een speciale machine biedt de oplossing.De ANWB Campinggidsen van 2008 zijn handig (meer dan 4.000 pagina's informatie over campings in Europa), oersterk (garenloos gebonden met PUR) en gebruiksvriendelijk (in de juiste looprichting gedrukt zodat ze goed open liggen).


De eindejaarseditie van 2007 van het magazine Cicero was een zeer bijzondere, met maar liefst 160.000 compleet verschillende omslagen!In de eerste helft van 2007 heeft een van onze partners voor 7 opdrachtgevers uit de automobielindustrie een totale oplage van circa 6 miljoen exemplaren in 40 talen gedrukt en verzonden naar 35 landen.


Een van de specialiteiten van Printernational is het drukken van boeken. Boeken in al hun verschijningsvormen.Om hoogwaardige kwaliteitsproducten te realiseren kan zowel in vellen- als in rotatieoffset het FM- of het Sublimaraster worden ingezet. Deze rasters zijn bij uitstek geschikt voor producten voor de automobielindustrie.


Op de circa 3.000 pagina's van de ANWB Campinggidsen vindt u meer dan 9.000 campings in heel Europa. De gidsen zijn gedrukt in de goede looprichting en gebonden met PUR, dus onverwoestbaar!


Het gebruik van FM-raster zorgt voor een fotografische weergave, doordat er geen rasterpunten zichtbaar zijn. Zowel in vellenoffset als in rotatieoffset is FM-raster inzetbaar. Het resultaat is een kwalitatief topproduct.